Marcel de buck, Geraakt tentoonstelling

Rondleiding door de tentoonstelling 'Geraakt'

04/12/2016
Onbeperkt van Abbe

Extra rondleiding in verband met tentoonstelling GERAAKT

Een rondleiding door de tentoonstelling Geraakt. Deze rondleiding wordt geleidt door een rondleider van het museum en een aantal kunstenaars van de tentoonstelling Geraakt, een tentoonstelling waarin 28 blinde en slechtziende kunstenaars hun werk exposeren.

De tentoonstelling
Geraakt

De rondleiding is gratis exclusief museumentree. Geleidehonden zijn welkom in het museum. Als er op de dag zelf plek over is, mogen andere geïnteresseerden ook deelnemen.

Helaas, deze rondleiding op 4 december is volgeboekt.

Special Guests programma

Deze rondleiding maakt onderdeel uit van het Special Guests programma van het Van Abbemuseum. Met dit programma willen we het museum toegankelijk maken voor mensen met een visuele en/of auditieve handicap en diegenen die door een mobiele beperking niet naar het museum kunnen komen. Special Guests bestaat uit aanvullende programma’s, rondleidingen en aanpassingen en zorgt voor enorme verrijking van de kunstbeleving voor deze doelgroepen.

Het ervaren van het museum en de kunstwerken met alle zintuigen is niet alleen een meerwaarde voor deze doelgroepen met speciale behoeften, maar levert een bijzondere bijdrage aan de museumbeleving van iedere bezoeker. Het Van Abbemuseum is namelijk voor iedereen die nieuwsgierig is!

Special Guests: blinde en slechtziende bezoekers in het Van Abbemuseum

Rondleiding door de tentoonstelling 'Geraakt' is onderdeel van: