Programma

rondleiding

Rondleiding in gebarentaal

voor doven en slechthorenden
02/06/2019
14:00 - 15:30

Om de maand geeft een van onze dove rondleiders een gratis rondleiding in gebarentaal door één van tentoonstellingen in het museum. De rondleiding is gratis exclusief museumentree, maar reserveren is gewenst. In 2019 staan rondleidingen gepland op de eerste zondag van februari, april, juni en september. 

Op aanvraag kunnen Special Guests rondleidingen ook op andere moment geboekt worden via reserveringen@vanabbemuseum.nl

SPECIAL GUESTS PROGRAMMA

Special Guests: het programma waarin de bezoeker centraal staat. Het Van Abbemuseum is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is. Of je nu blind of slechtziend bent, doof of slechthorend. Zelfs als je aan je bed gekluisterd bent komt het museum naar jou toe. Onbeperkt Van Abbe. klik hier voor meer informatie en overige activiteiten voor dove en slechthorende bezoekers. 

De rondleiding is gratis, maar reserveren is gewenst. Geleidehonden zijn welkom in het museum. Als er op de dag zelf plek over is, mogen andere geïnteresseerden ook deelnemen.

Deze rondleiding vindt om de maand plaats. We bezoeken elke keer een andere deel van het museum. Op aanvraag kunnen de Special Guests rondleidingen ook op andere momenten geboekt worden via reserveringen@vanabbemuseum.nl

Mede mogelijk gemaakt door

Homepage