Programma

evenement

Self-care

event rondom de tentoonstelling Xenogenesis
06/07/2019
15:00 - 17:00

Rondom de tentoonstelling Xenogenesis organiseren we drie events met gastprogrammeur Richard Kofi. Verschillende gasten schuiven vanaf 15.00 uur in het museum bij hem aan voor gesprekken, voordrachten en performances. Richard Kofi geeft stem, kleur, gezicht en geluid aan Xenogenesis onderwerpen als onafhankelijkheid, dekoloniseren, futurisme en de holistische kijk geneeskunst. Na 17.00 uur sluiten we in Wall Street op het Stadhuisplein af met het laatste programma onderdeel (muziek, dans, performance) – en met de Wall Street bar en menukaart onder handbereik!

Tickets: €10,- inclusief entree en een drankje bij Wall Street.

Self-care

In deze tijd van zelfontplooiing waarbij technologische vooruitgang, migratie en politieke spanningen ons tot een kookpunt drijven is het van uiterst belang goed voor jezelf te zorgen. Voor de behandeling van ernstige ziektes vinden we steeds meer antwoorden in de medische wereld. Echter zijn er in deze tijd ook steeds meer problemen die meervoudige en structurelere zorg vereisen, met soms elementen uit niet-westerse bronnen. Welke vormen van zorg hebben wij nodig in ons leven? Hoe hebben deze effect op onze sociale structuren en omgeving? Over samen zijn, democratisering en een holistische aanpak.

Koop tickets

PROGRAMMA

Museum, 15.00 – 17.00 uur:
Gesprekken met en performances door:
Glenn Helberg (psychiater, homorechten-activist) en Amal Alhaag (curator van Anarchist Citizenship en Black Togetherness bij Framer Framed). 

Wall Street, vanaf 17.00 uur:
Otion, performance / spoken word


Self-care is onderdeel van:

Mede mogelijk gemaakt door

Home

Bezoekers in het Van Abbemuseum 
Foto: Boudewijn Bollmann
Bezoekers in het Van Abbemuseum 
Foto: Boudewijn Bollmann