Programma

evenement

Snooze session Lady Aïda

intiem ligconcert in een kunstinstallatie
04/04/2019
19:00 - 21:30


 Waar de Eindhovense dj-vedette Lady Aïda al sinds eind jaren '80 festivals en clubs in binnen en buitenland onveilig maakt, neemt ze deze keer de (zachte) tapijtvloer van het Van Abbemuseum over met een uniek intiem ligconcert waarbij het publiek midden in een kunst installatie ligt. 
Verwacht geen techno, maar een elektronische, beatloze en meeslepende soundtrip door de tijd, waarbij Lady Aïda je meeneemt naar een droomwereld. Tracks to relax to the max!
Sinds een aantal jaren is Aïda namelijk ook Kundalini-yogadocent. In deze vorm van yoga wordt onder andere de aloude, symfonische Paiste 30-inch gong ingezet als heilig instrument vanwege de rustgevende vibraties. Zo brengt Lady Aïda een unieke en gelaagde dj-set mét live spel op de gong. 
Als dj is zij ook sterk beïnvloed door elektronische muziek zonder beats; denk aan artiesten als multi-mediakunstenares Laurie Anderson, minimal music-grootheden als Steve Reich en Philip Glass, pionier van de elektronische muziek Dick Raaijmakers en ambientgrondlegger Brian Eno.
Tip: draag loszittende kleding en neem een dekentje mee om lekker warm onder te liggen en een kussentje om je hoofd op te leggen en maximaal te genieten. 

Snooze session Lady Aïda is onderdeel van:

Home

Bezoekers in het Van Abbemuseum 
Foto: Boudewijn Bollmann
Bezoekers in het Van Abbemuseum 
Foto: Boudewijn Bollmann