Special Guests rondleiding in gebarentaal - voor doven en slechthorenden

© Marcel de Buck
© Perry van Duijnhoven
rondleiding

Special Guests rondleiding in gebarentaal voor doven en slechthorenden

19/11/2017
onbeperkt Van Abbe

Iedere 1e zondag van de maand om 14.00 uur geeft een van onze dove rondleiders een gratis rondleiding in gebarentaal door één van de tentoonstellingen in het museum. De rondleiding is gratis exclusief museumentree. Reserveer nu voor:

Zondag 5 november 14:00-15:30 uur

Op aanvraag kunnen de Special Guests rondleidingen ook op andere moment geboekt worden via reserveringen@vanabbemuseum.nl.

Special Guests programma

Special Guests: het programma waarin de bezoeker centraal staat. Het Van Abbemuseum is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is. Of je nu blind of slechtziend bent, doof of slechthorend. Zelfs als je aan je bed gekluisterd bent komt het museum naar jou toe. Onbeperkt Van Abbe. Klik hier voor meer informatie en overige activiteiten voor dove en slechthorende bezoekers.

Mede mogelijk gemaakt door