Special Guests. Foto Jouk Oosterhof

voor doven en slechthorenden
07/12/2014

onbeperkt Van Abbe

Een rondleiding langs de kunstwerken van het museum in gebarentaal.
De rondleiding is gratis, maar reserveren is gewenst. Reserveer nu voor .

Deze rondleiding in gebarentaal vindt iedere 1e zondag van de maand plaats. We bezoeken elke keer een andere deel van het museum.
Op aanvraag kunnen de Special Guests rondleidingen ook op andere moment geboekt worden via

Special Guests programma

Deze rondleiding maakt onderdeel uit van het van het Van Abbemuseum. Met dit programma willen we het museum toegankelijk maken voor mensen met een visuele en/of auditieve handicap en diegenen die door een mobiele beperking niet naar het museum kunnen komen. Special Guests bestaat uit aanvullende programma’s, rondleidingen en aanpassingen en zorgt voor enorme verrijking van de kunstbeleving voor deze doelgroepen.
Het ervaren van het museum en de kunstwerken met alle zintuigen is niet alleen een meerwaarde voor deze doelgroepen met speciale behoeften, maar levert een bijzondere bijdrage aan de museumbeleving van iedere bezoeker. Het Van Abbemuseum is namelijk voor iedereen die nieuwsgierig is!

Mede mogelijk gemaakt door

17-09-18