statement 'What is the poetic' by Erik Spinoy - your-space

01/04/2009 - 02/04/2009
Opening: 01/04/2009 20:00
Conservator: Freek Lomme

Statement 'What is the Poetic' door dichter Erik Spinoy. Spinoy is de curator van de expositie Loud & Bright, Purple Birds & Blue Eyed Bitches Dancing, een solo van Tamara Van San die in het kader van de expositieserie A Task for Poetry bij Onomatopee plaatsvind.

Spinoy zal onder andere aanhaken bij de tekst Über das Geistige in der Kunst van Kandinsky, een gedicht presenteren en beelden tonen van onder andere David Lynch en Nathalie Djurberg.

Deze avond opent de expositie eveneens.

gratis entree

kanaalstraat 8

5611 CT Eindhoven

statement 'What is the poetic' by Erik Spinoy is onderdeel van :