The Philosophy of Cheese, part II - Fermentation & social processes in the Museum

Fernando
DSC1099
workshop

The Philosophy of Cheese, part II Fermentation & social processes in the Museum

07/02/2015 - 08/02/2015

leer kaasmaken in het museum

Een workshop kaasmaken door kunstenaar Fernando Garcia Dory. Hij maakt gebruik van zijn 'mobiele kaas unit' die nu op zaal te zien is in de tentoonstelling Bekentenissen van de Imperfecte.

De workshop duurt 1,5 dag:
zaterdag 7 februari 11:00 - 17:00 uur en zondag 8 februari 11:00 - 14:00 uur.

Deelname is gratis, maximaal 12 personen. De workshop wordt gegeven in het Engels.

Reserveer


The Philosophy of Cheese, part II is onderdeel van :

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het tracking cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het tracking cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.