The public eye of the public eye - your-space

The public eye of the public eye your-space

15/11/2008
Opening: 15/11/2008 14:00
Kunstenaars: Erp van Erp, Ramon Hulspas, Sarge Meulman, Erwin Thomassen, Erik Vermeulen

Symposium over sociale organisatie en presentatie uitgave, gerelateerd aan de recente bezetting van een deel van het museum door lokale kunstenaars. De nieuwe vrienden van het Van Abbemuseum dienen zich aan zonder zich te institutionaliseren, heten u welkom en stellen zich voor.

14:00-17:00

Eerder bezetten zij een deel van het museum om vanuit deze tijdelijke vrijplaats een ander geluid en een andere culturele participatie te entameren. Nu brengen zij rapportage uit, opererend in samenwerking met het your-space platform van het museum.

Met de uitgave van een krant als bagage, nodigen zij u uit bij hen aan te schuiven. Op zaterdag 15 november, 14:00 kunt u hen in het auditorium van het museum ontmoeten en spreken. Tevens zullen enkele genodigde experts hun visie op de aangedragen thematiek bespreken. Sprekers: Bart Rutten (conservator SM's, spoedig conservator Stedelijk Museum Amsterdam), Lene ter Haar (conservator Het Domein, Sittard, spoedig conservator Het Glaspaleis, Heerlen) en Anselm Franke (Extracity Antwerpen, Manifesta 2008)

Entree: gratis

The public eye of the public eye is onderdeel van :

The public eye of the public eye bestaat uit :

Geweest