Theatrale rondleiding - Yuki en De Vloek van de Verdwijnende Beelden - met gebarentolk

Foto: Marcel de Buck
kinderen / familie

Theatrale rondleiding Yuki en De Vloek van de Verdwijnende Beelden - met gebarentolk

03/02/2019
13:00 - 14:00
ga op avontuur door het museum

Het Van Abbemuseum wordt bedreigd met het verdwijnen van beelden. Het een na het andere schilderij vervaagt; de kleuren lopen weg. Het lijkt wel of er een vloek over uitgesproken is. Om de kunstwerken te redden is de Japanse Yuki ingevlogen. Yuki is een Manga-meisje in het bezit van Oosterse krachten om de vloek te verdrijven. Dit kan alleen door heel goed  naar de kunstwerken te kijken. Yuki en haar hulpkrachten gaan hard aan de slag. Maar gaat het Yuki en jullie lukken om voldoende punten te scoren om de vloek te verslaan? En krijgt Yuki uiteindelijk haar eigen spiegelbeeld nog terug? 

Yuki neemt jullie mee door de collectiepresentatie The Making of Modern Art. De rondleiding is bedoeld voor het hele gezin. Deze dag is er een gebarentolk onderdeel van de voorstelling, waardoor de theatrale rondleiding ook toegankelijk is voor dove en slechthorende gezinsleden. 

Kosten en reserveren

Kosten deelname theatrale rondleiding: €3,- per persoon (exclusief entree), kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.

Deze theatrale rondleiding is ook te boeken voor schoolklassen en kinderfeestjes. 

Partners

In samenwerking met: Theater in Context - Ingrid Duindam en Mirjam Veldhuijzen van Zanten. 

Actrice: Rebecca Schoolmeesters

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage