Dick Rennings

museumnacht voor jongeren
25/05/2019
20:00

Op zaterdag 25 mei vindt het eerste museum schoolfeest plaats in het Van Abbemuseum. In samenwerking met Kunstbende en de Young Radicals organiseert het Van Abbe een fantastische avond vol daverende acts. Daarnaast is er een photobooth, mocktailbar en kun je meedoen aan een van de vele workshops!

PROGRAMMA

Gedurende de hele avond zullen er optredens plaatsvinden van oud deelnemers en winnaars van Kunstbende. Laat je meesleuren door het dansoptreden van Nadeche van Lieshout (19), of kom luisteren naar de gedichten van Cyrine Beune (19). Schud je ledematen los op de muziek van DJ Milan (14)! Of zak je liever onderuit bij de filmvertoning van Tim van Loon (19)? Van DJs tot theater, van spoken word tot film, het is een avond voor jongeren door jongeren.

Koop tickets

ENTREE

Je bent welkom vanaf 20:00 uur. De tickets voor de Night at the Museum kosten €7,50 per stuk.

Toegankelijk voor iedereen uit de 3e t/m de 6e klas (leeftijd t/m 19 jaar) op vertoning van een schoolpasje!

Alcohol niet toegestaan.

Samenwerking met Young Radicals, Kunstbende en het van Abbemuseum

Deelnemende scholen: Strabrecht College (Geldrop), Montessori College (Eindhoven), Augustinianum (Eindhoven), Jeroen Bosch College (Den Bosch), SUMMA Fashion (Eindhoven), De Berkenschutse (Heeze), Carolus Borremeus College (Helmond), Sint-Joris College (Eindhoven), Heerbeeck College (Best), Rythovius College (Eersel) en Were Di (Valkenswaard).

Bezoekers in het Van Abbemuseum
Foto: Boudewijn Bollmann