Zangmanifestatie: Het Van Abbekoor nodigt uit... - Nawras Altaky en het Gestels Vocaal Ensemble

Het Van Abbekoor
Zanger Nawras Altaky
donderdag avond open

Zangmanifestatie: Het Van Abbekoor nodigt uit... Nawras Altaky en het Gestels Vocaal Ensemble

24/11/2016

Op donderdagavond 24 November vindt in 'de toren' van de nieuwbouw weer de maandelijkse zangmanifestatie plaats.

Deze keer nodigt het Van Abbemuseumkoor zanger Nawras Altaky uit. Samen met zijn vrienden zal hij bij de installatie 'Refugee Republic' van Jan Rothuizen (tentoonstelling Van wie is de straat?) Arabische liederen zingen.
Zijn muziek beschrijft hij als een fusion van klassieke Arabische muziek en andere muziekstijlen.

Het Gestels Vocaal Ensenmbe o.l.v. Jan Snel gaat boven op de 3e verdieping liederen zingen van Alfén, Hindemith, Kedrov en Saint-Saëns.

Het Van Abbemuseumkoor zal op de eerste verdieping verschillende protestliederen uit alle wereldhoeken ten gehore brengen.

Toegang tot dit optreden geldt met een regulier ticket. We zien jullie graag op Donderdag Avond Open!

Mede mogelijk gemaakt door