Misschien wilt u als vriend van de kunst en met een voorliefde voor het van Abbemuseum ook thuis genieten van wat een museum u te bieden heeft? De Vrienden zijn met een initiatief gekomen om u bij uw voorliefde te helpen. De Kunstmap!

Wat betekent dat? Dat betekent dat u een prachtige foedraal krijg met daarin een beukenhouten lijst. De komende drie jaar ontvangt u elk jaar drie kunstwerken. Deze werken zijn gemaakt door kunstenaars die een sterke band met het Van Abbemuseum hebben of prominent zijn in de regio. Het eerste jaar ontvangt u een kunstwerk van Bram Hermens, Rogier Arents en Kiki van Eijk. Bram Hermens is bekend van zijn imposante muurtekening in het Oog, zijn visie op de geschiedenis van Afghanistan. Rogier Arents studeerde in Eindhoven en was te zien bij de Dutch Design Week en bij Yksie. En Kiki van Eijk is een van Eindhovens bekendste designers. Een begin met drie gerenommeerde jonge kunstenaars. En de volgende twee jaar zult u steeds opnieuw verblijd worden met werken van drie andere veelbelovende kunstenaars.

U komt in het bezit van

  • een foedraal met gestanste teksten: VRIEND, en aan de andere zijde VRIENDIN, ontworpen door Rogier Walrecht,
  • een beukenhouten lijst waarin u de kunstwerken kunt bewaren en exposeren,
  • het formaat van de kunstwerken is 25 x 32 cm,
  • de oplage is maximaal 80,
  • bij intekening krijgt u een vast oplagenummer,
  • een abonnement is per jaar €155,-. U mag ook ineens voor drie jaar betalen.

U begrijpt dat wij een uniek aanbod doen waar al veel belangstelling voor is. Ook U hopen wij te kunnen ontmoeten. Voor een presentatie van de Kunstmap en de kunstenaars zie: kunstmap alv2016

Voor artikelen over de Vrienden van Abbemuseum en de Kunstmap klik hier

Home