doven en slechthorenden

Dove en slechthorende bezoekers

Onbeperkt van Abbe rondleiding in gebarentaal

Om de maand geeft een van onze dove rondleiders een gratis rondleiding in gebarentaal door één van de tentoonstellingen in het museum. De rondleidingen vinden plaats op de eerste zondag, om 14:00. Deelname aan de rondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Hierop zijn de reguliere prijzen van toepassing. Reserveren is gewenst. Dit kan door te mailen naar reserveringen@vanabbemuseum.nl of te bellen naar 040-2381042.

Ringleiding

In het auditorium is ringleiding aanwezig. 

Geplande gratis rondleidingen

Deelname aan de rondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Hierop zijn de reguliere prijzen van toepassing. Kijk in het programmaoverzicht voor de geplande rondleidingen.

 

 

Onbeperkt van Abbe rondleiding op aanvraag

Op aanvraag kan iedere groep een rondleiding in gebarentaal boeken. Deze zijn beschikbaar in Nederlandse Gebarentaal (NGT), vloeiend American Sign Language (ASL) of International Sign (IS). Deze rondleiding duurt 1,5 uur. Neem contact op via reserveringen@vanabbemuseum.nl
De kosten voor een rondleiding op aanvraag zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur € 70,- per groep, excl entree. Op donderdagavond, tussen 17.00 en 21.00 uur, € 70,- per groep. Op zaterdag en zondag € 80,- per groep, excl entree.
Groepen scholieren tot 18 jaar betalen € 7,50 per persoon inclusief entree.

Nederlands gebarenkoor in samenwerking met het Van Abbe museumkoor

Homepage