route

Van Abbemuseum

Stratumsedijk 2
5611 ND Eindhoven
t: +31 40 238 1000 
e: info[at]vanabbemuseum.nl

Fiets

Naast de hoofdingang aan de Stratumsedijk is er volop gelegenheid om je fiets te stallen. Fietsenstalling Heuvel is de dichtstbijzijnde bewaakte stalling en ligt op 10 minuten lopen van het museum. Het Van Abbemuseum is verbonden met het fietsknooppuntennetwerk; fietsknooppunt 89. 

Auto

Eindhoven is bereikbaar via de A2, de A50 en de A67. Ongeacht vanuit welke richting je komt, rij in de richting van het centrum. Volg de borden naar Q-park Parkeergarage Stadhuisplein of Parkeergarage Stadskantoor, deze liggen op 5 minuten lopen van het museum. Q-Park Parkeergarage Heuvel ligt op 10 minuten lopen van het museum. Kom je vanuit het zuiden? Parkeer voordelig bij P+R Genneperparken en reis vanuit daar met de bus, deelfiets of -scooter naar het centrum.

Trein

Vanaf het station loop je in 15 minuten door het autovrije stadscentrum naar het museum. Plan je treinreis op www.ns.nl/reisinformatie.  

Bus

Het busstation ligt aan de noordkant van het NS station. Bus 17 (Genneper Parken) rijdt in 10 minuten naar het museum. Stap uit bij halte Stadhuisplein. Vanaf daar is het drie minuten lopen naar de hoofdingang aan de Stratumsedijk. 

Taxi

Zowel aan de noordkant als aan de zuidkant van het NS station staan taxi's.  

Plan je route

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage