familieaanbod

Kinderkunstclub. Ieder kind een kunstenaar

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Vind je het leuk om naar kunstwerken te kijken, maar vooral ook om zelf kunstwerkjes te maken? Kom dan naar het Van Abbemuseum. Elke zaterdagmiddag is er van 14.00 tot 16.00 uur de Kinderkunstclub.

Elke bijeenkomst van de Kinderkunstclub wordt begeleid door twee museumdocenten en de thema’s wisselen per week. Het maximum aantal deelnemers is 20 kinderen per groep. De kosten per bijeenkomst bedragen € 6,- per kind.

Data en reserveringen
Kijk bij programma voor de actuele data van de Kinderkunstclub. Via het reserveringsformulier kun je dan vervolgens reserveren.

Voor meer informatie kun je bellen naar: +31 (0)40 238 10 42. Reserveren is aan te raden. Tijdens het weekend kun je met vragen en reserveringen terecht bij onze kassabalie, +31 (0)40 238 10 97.

Familiekunstclub

 

Families, opgelet! Vinden jullie het leuk om samen naar kunstwerken te kijken en lekker creatief bezig te zijn? Iedere derde zaterdag van de maand maakt de Kinderkunstclub plaats voor de Familiekunstclub. Want samen met kunst bezig zijn is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk en gezellig! Elke Familiekunstclub staat in het teken van een nieuw thema en een nieuwe uitdagende opdracht, gekoppeld aan een van de huidige tentoonstellingen.

Data en reserveringen
Kijk bij programma voor meer informatie en meld je vlug aan.

Familiekunstclub, extra Kinderkunstclub en Kinderfeestjes... Meer informatie over deze mogelijkheden vind je hier

Home