kinderfeestjes

Jarig? Bij het Van Abbemuseum geef jij het allerleukste feestje voor je vriendjes en vriendinnetjes!

Een kinderkunstclub, speciaal voor de jarige job

Niet alleen mag je op dit feestje het museum bezoeken met al je vrienden, maar ook ga je zelf aan de slag om kunst te maken! Voor jouw kinderfeestje zijn er drie mogelijkheden in het Van Abbe:

Arrangement A: €135,-

In het museumcafé is een tafel feestelijk gedekt en er staat drinken klaar. De cake is er niet alleen om op te eten, maar deze kun je eerst versieren voordat je er je tanden in gaat zetten! Op de tafel ligt ook een cadeautje voor je klaar.

Arrangement B: €150,-

Een feestelijk gedekte tafel met twee heerlijke pannenkoeken per persoon, met suiker en stroop, en een lekker drankje erbij. Ook zo benieuwd naar het cadeautje dat je krijgt?

Arrangement C: €160,-

Voor de echte hongerige feestvierders staan er frietjes met kipnuggets klaar, ook weer met een lekker drankje. En daarna snel je cadeautje uitpakken dat voor je klaarligt!

Het kinderkunstclubfeestje heeft plek voor maximaal tien kinderen. Bel voor meer informatie en om te reserveren naar 040-2381042.

Theatrale rondleiding

Op de eerste en derde zondag van de maand kun je op avontuur in de theatrale rondleiding Yuki en De vloek van de Verdwijnende Beelden. Het Van Abbemuseum wordt bedreigd met het verdwijnen van beelden. Het een na het andere schilderij vervaagt; de kleuren lopen weg. Het lijkt wel of er een vloek over uitgesproken is. Om de kunstwerken te redden is de Japanse Yuki ingevlogen. Yuki is een Manga-meisje in het bezit van Oosterse krachten om de vloek te verdrijven. Dit kan alleen door heel goed  naar de kunstwerken te kijken. Yuki en haar hulpkrachten gaan hard aan de slag. Maar gaat het Yuki en jullie lukken om voldoende punten te scoren om de vloek te verslaan? En krijgt Yuki uiteindelijk haar eigen spiegelbeeld nog terug?

Voor je kinderfeestje is het ook mogelijk een extra theatrale rondleiding te boeken, speciaal omdat jij jarig bent. Zo kun je met al jouw vriendjes en vriendinnetjes een leuk en vrolijk avontuur beleven! Bel voor meer informatie of om te reserveren naar 040-2381042.

 

 

Homepage