kinderfeestjes

Jarig? Bij het Van Abbemuseum geef jij het allerleukste feestje voor je vriendjes en vriendinnetjes!

Een kinderkunstclub, speciaal voor de jarige job

Niet alleen mag je op dit feestje het museum bezoeken met al je vrienden, maar ook ga je zelf aan de slag om kunst te maken! Voor jouw kinderfeestje zijn er drie mogelijkheden in het Van Abbe:

Arrangement A: €135,-

In het museumcafé is een tafel feestelijk gedekt en er staat drinken klaar. De cake is er niet alleen om op te eten, maar deze kun je eerst versieren voordat je er je tanden in gaat zetten! Op de tafel ligt ook een cadeautje voor je klaar.

Arrangement B: €150,-

Een feestelijk gedekte tafel met twee heerlijke pannenkoeken per persoon, met suiker en stroop, en een lekker drankje erbij. Ook zo benieuwd naar het cadeautje dat je krijgt?

Arrangement C: €160,-

Voor de echte hongerige feestvierders staan er frietjes met kipnuggets klaar, ook weer met een lekker drankje. En daarna snel je cadeautje uitpakken dat voor je klaarligt!

Het kinderkunstclubfeestje heeft plek voor maximaal tien kinderen. Bel voor meer informatie en om te reserveren naar 040-2381042.

Theaterrondleiding

Op de eerste en laatste zondag van de maand kun je op een vrolijk avontuur met De onderzoeker van alle dingen! Tijdens deze theaterrondleiding kijken jullie op een fantasievolle manier naar de kunstwerken in het museum. De onderzoeker van alle dingen is een nieuwsgierige figuur die er van houdt de dingen steeds op een andere manier te bekijken en te beleven. Op zijn kop, achterstevoren, met je ogen dicht. De mooiste ervaringen verzamelt ze in een heel speciaal doosje. Ze neemt je mee in een speels kijk-experiment: willen jullie meemaken hoe je zelf ook je mooiste ervaring in een doosje kunt stoppen? Iedere eerste zondag van de maand is er een gebarentolk onderdeel van de voorstelling, waardoor de theaterrondleiding ook toegankelijk is voor dove en slechthorende gezinsleden. 

Voor je kinderfeestje is het ook mogelijk een extra theaterrondleiding te boeken, speciaal omdat jij jarig bent. Zo kun je met al jouw vriendjes en vriendinnetjes een leuk en vrolijk avontuur beleven! Bel voor meer informatie of om te reserveren naar 040-2381042.

Home