doven en slechthorenden

Dove en slechthorende bezoekers

Special Guests rondleiding in gebarentaal

Iedere eerste zondag van de maand om 14.00 uur geeft onze dove rondleider Jascha Blume een gratis rondleiding in gebarentaal door één van de tentoonstellingen in het museum. Jascha is zelf ook beeldend kunstenaar en doof. Deelname aan de rondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Hierop zijn de reguliere prijzen van toepassing. Reserveren is gewenst. Dit kan door te mailen naar reserveringen@vanabbemuseum.nl of te bellen naar 040-238104.

Theaterrondleiding met gebarentolk

Ontdek met de hele familie de tentoonstelling De collectie nuin het museum met de interactieve theaterrondleiding 'De onderzoeker van alle dingen'. Iedere eerste zondag van de maand is deze avontuurlijke rondleiding ook toegankelijk voor families met dove of slechthorende gezinsleden doordat een gebarentolk onderdeel is van de voorstelling op zaal.
Kosten deelname theaterrondleiding: €3,- per persoon (exclusief entree), kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.

Ringleiding

In het auditorium is ringleiding aanwezig. 

Geplande gratis rondleidingen

Deelname aan de rondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Hierop zijn de reguliere prijzen van toepassing. Kijk in het programmaoverzicht voor de geplande rondleidingen.

 

 

Special Guests rondleiding op aanvraag

Op aanvraag kan iedere groep een rondleiding in gebarentaal boeken. Deze zijn beschikbaar in Nederlandse Gebarentaal (NGT), vloeiend American Sign Language (ASL) of International Sign (IS). Deze rondleiding duurt 1,5 uur. Neem contact op via reserveringen@vanabbemuseum.nl
De kosten voor een rondleiding op aanvraag zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur € 70,- per groep, excl entree. Op donderdagavond, tussen 17.00 en 21.00 uur, € 70,- per groep. Op zaterdag en zondag € 80,- per groep, excl entree.
Groepen scholieren tot 18 jaar betalen € 7,50 per persoon inclusief entree.

Nederlands gebarenkoor in samenwerking met het Van Abbe museumkoor

Home