Tickets
Dinsdag t/m zondag
11:00 - 17:00 uur
Contrast

Museumshop

Op zoek naar een origineel cadeau of een herinnering aan je bezoek? De museumshop van het Van Abbemuseum biedt een uitgelezen collectie aan kunstboeken, tijdschriften, designartikelen, kunstenaarsuitgaven, sieraden en ansichtkaarten.

Foto: Boudewijn Bollmann

Over de museumshop

Je vindt hier ook de eigen publicaties van het museum, internationale uitgaven die betrekking hebben op de collectie en tentoonstellingen en talloze andere publicaties die gerelateerd zijn aan moderne en hedendaagse beeldende kunst en visuele media.

Er zijn daarnaast verschillende designartikelen van met name Nederlandse ontwerpers te koop. Een aantal van hen heeft gestudeerd aan de Design Academy Eindhoven of heeft een atelier in de regio. Het aanbod wisselt voortdurend. De museumshop heeft maandelijks speciale aanbiedingen van designproducten.

Openingstijden

De museumshop in het Van Abbemuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. De museumshop is gesloten op maandag. Voor een bezoek aan de museumshop heb je geen museumticket nodig. Onze online museumshop is 24/7 geopend.

Ga naar de online museumshop

Vragen?

T: 040 238 10 47
E: museumwinkel@vanabbemuseum.nl