virtuele tour Bodywork

Start de tour!

De tentoonstelling Positions #6: Bodywork is niet meer in het museum te bezoeken, maar online kun je alsnog de werken van de vijf internationale kunstenaars bekijken. Klik linksonder op de foto voor volledig scherm. Gebruik de plattegrond rechtsboven voor snel navigeren.

OVER DE TENTOONSTELLING

Positions #6: Bodywork bestaat uit vijf aaneengeschakelde solo’s van internationaal toonaangevende kunstenaars. Er is werk te zien van Laure Prouvost publiekslieveling tijdens de laatste biënnale in Venetië Praneet Soi Zach Blas Navine G. Khan-Dossos en Ajla R. Steinvåg die haar museale solodebuut maakt. Divers in geografische afkomst en in expressievormen verhouden de kunstenaars in Bodywork zich ieder op hun eigen manier tot het menselijk lichaam. In deze virtuele tour kun je de werken verkennen aan de hand van verschillende tekst- en videofragmenten. Lees hier meer over de tentoonstelling.

Eenmalige donatie

Deze virtuele tour wordt gratis aangeboden. Wil je het Van Abbemuseum steunen, zodat we meer online programmering kunnen ontwikkelen? Doe dan een eenmalige donatie. Je kunt het bedrag zelf aanpassen naar wat je het waard vindt. 

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage